play_arrow
Citizen web radio
play_arrow
Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία: «Σάρωσε» η Τέιλορ Σουιφτ με έξι αγαλματίδια – Τα συγκινητικά αφιερώματα George Vidakis
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Αγ. Νικολάου, και ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνουν την 20η Ημέρα Αγάπης.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενισχύσουμε τον «Κουμπαρά Της Αγάπης» για τις έκτακτες ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους στο δήμο μας. Την χρονιά που μας πέρασε διατέθηκαν χρήματα για την εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, για δίδακτρα, εισιτήρια εκπαιδευτικών εκδρομών, σε είδη πρώτης ανάγκης, εκπαιδευτικά εργαλεία, κ.α.
Στη 20η Ημέρα Αγάπης συμμετέχουν τα σχολεία μας, το Ειδικό Δημοτικό και το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου, το 5ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου με δραστηριότητες για τους μικρούς μας επισκέπτες, το 1ο, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου & του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης του Αγίου Νικολάου και του Δημοτικού Σχολείου της Κριτσάς, τα Γυμνάσια, 1ο, 2ο, 3ο της πόλης του Αγίου Νικολάου και η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Κριτσάς, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου καθώς και το 1ο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, το Πρότυπο ΕΠΑΛ Νεάπολης και το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης.
Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι και φέτος θα συμμετέχει η Ένωση Γονέων & Φίλων ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου, το ΣΑΕΚ Αγ. Νικολάου (κάθε χρόνο μας ετοιμάζει εκπλήξεις και λιχουδιές), ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Παναγία η Παντάνασσα». Επίσης, θα είναι και φέτος μαζί μας ο Βρεφικός Παιδικός Σταθμός «ΣΕΡΑΦΙΝΟ» με παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, το κέντρο Χατζηγιάννη Στεφανάκη – «Create Learn Grow» με χειροτεχνίες και αφήγηση παραμυθιών, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΑΘΗΣΙΣ», η ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “PROGRESS” με πολλές όμορφες δημιουργίες για δεύτερη χρονιά, το ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» με εκπλήξεις για τα παιδιά, το Εσπερινό Λύκειο Αγίου Νικολάου (κάτι καλό μας ετοιμάζει), ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Κρούστα με χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Το ξόμπλι» με τα περίφημα υφαντά της.
Την εκκίνηση στο χριστουγεννιάτικο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα δώσει για άλλη μία χρονιά η Φιλαρμονική του Δήμου μας, για να ακολουθήσει ένα χορευτικό δρώμενο από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια θα πάρει την σκυτάλη το Ωδείο Τέχνης Κρήτης με την χορωδία του που θα μας τραγουδήσει παραδοσιακά κάλαντα και θα ακολουθήσει η χορευτική ομάδα της σχολής χορού Γιαννίκου – Ταμιωλάκη όπως κάθε χρόνο. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κλείσουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου με παραδοσιακή κρητική μουσική.
Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ευχές και πολλή πολλή αγάπη μάς περιμένουν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρες 10.30-14.30 στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου. Για να νιώσουμε τη χαρά των εορτών και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!
(Aπό την ΔΑΕΑΝ ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του κοινού στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ», την Κυριακή 14/12/2025 θα υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ στο πάρκινγκ της Μαρίνας Αγ. Νικολάου από 10:30 έως 14:30).
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Written by: George Vidakis
COPYRIGHT (C) 2021 CITIZEN WEBRADIO
Created by Net Project web creations.