Featured

Ο Χάρης Αλεξάκης στο CitiZen Web Radio

todayFebruary 9, 2023 61 4 5

Background
share close

Την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος δήμαρχος έδωσε σήμερα στο νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο CitiZen Web Radio ο – μέχρι σήμερα – Αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών  του Δήμου Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του σημείωσε ότι η εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μακρόχρονη συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Νικολάου, αποτελεί το εφαλτήριο για  να διεκδικήσει τη Δημαρχία στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Όσο δε για την κριτική που του ασκείται ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του χωρίς την παράλληλη παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου, είπε ότι οφείλει να ολοκληρώσει τις σχεδιασμένες δράσεις του ΠΑΟΔΑΝ επειδή για τον ίδιο, τους συνεργάτες του αλλά και για τους δημότες, προτεραιότητα έχουν οι ειλημμένες υποχρεώσεις να υλοποιούνται σύμφωνα με το σχεδιασμό.

Υπολογίζει στην ανάμειξη νέων προσώπων στα δημοτικά δρώμενα και ευχαρίστησε τους “παλιούς” (όπως ο ίδιος χαρακτήρισε) και απερχόμενους από τα δημοτικά αξιώματα για την πολύτιμη υποστήριξή τους. “Τα πράγματα αλλάζουν στο Δήμο Αγίου Νικολάου” είπε, “οι παλιοί αποχωρούν και νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά πρέπει να απαρτίσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και τις διδαχές των απερχόμενων”. “Σημαντικά έργα ξεκίνησαν, ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης τις τετραετίες που πέρασαν και πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα, ώστε ο Δήμος Αγίου Νικολάου να αποκτήσει τη θέση που του αναλογεί στη νέα εποχή. Θέλω τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα στο Δήμο μας, να είναι περήφανα για τον τόπο τους”.
Δηλώνει θετικός στις συνεργασίες, μιας που: “η επιδίωξη όλων μας είναι το καλό του τόπου και η ανάπτυξή του, αλλά δεν έχω δεχτεί ακόμα πρόταση συνεργασίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο επίκαιρο θέμα των ημερών, δηλαδή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου, είπε ότι υπάρχει ήδη μεγάλος ενθουσιασμός από τον κόσμο, παρ’ όλο που ο χειμώνας, η κούραση της καλοκαιρινής περιόδου, οι επιπτώσεις της πανδημίας και το κρύο των ημερών έχουν επηρεάσει την “κίνηση”.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων γεμίζει ακόμα αλλά οι πρώτες κεντρικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί:

Με τον Τόνι Σφήνο θα ξεκινήσουν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία του Αγίου Νικολάου το επόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ. Παράλληλα την ίδια ημερομηνία, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΝ  διοργανώνουν τη “Λευκή Νύχτα”.

Funny run το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Κιτροπλατείας. Πρόκειται για μια αποκριάτικη εμπειρία αγώνα δρόμου με νικητή τον… τελευταίο.
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η Κιτροπλατεία. Ώρα έναρξης 19:00 με ελεύθερη συμμετοχή (με απαραίτητη προϋπόθεση να φοράτε περούκα και να κρατάτε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει θόρυβο).

Συναυλία – Πάρτυ με τους Alcatrash την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία Νεάπολης στις 5:30 μ.μ.

Θαλασσινό Καρναβάλι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου με Sailing Circus και ζωντανή μουσική.

Οι  προγραμματισμένες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με τη μεγάλη γιορτή της Αγιο-Νικολιώτικης Αποκριάς με το “Καρναβάλι στον Άγιο Νικόλαο” και την “Εκδίκηση των Κόμικς’.

 

 

 

Written by: George Vidakis

Rate it
0%