“Μια Σου & Μία Μου” Παρασκευή 10 11 2023

todayNovember 10, 2023 17

Background
share close
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μιλάει στο Citizen Web Radio, για την παρουσίαση του δίτομου έργου της ιστορίας του Αγίου Νικολάου “Μεραμπέλο” στο κινηματοθέατρο REX το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και για τον “Σκεπτόμενο”, έργο των γλυπτών Παντελή και Χαράλαμπου Σωτηριάδη. Το γλυπτό όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα μεταφερθεί και θα εκτεθεί από τις 15 – 20/11/2023 στον χώρο της Λίμνης Αγίου Νικολάου, για να το θαυμάσουν ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες της πόλης.
Τον “Σκεπτόμενο”, ένα γλυπτό που ενσαρκώνει τον απανταχού πρόσφυγα, ανεξαρτήτως αιτίας και προέλευσης, είναι το δώρο που αποφάσισε να προσφέρει ο Δήμος Αγίου Νικολάου στον Δήμο Αγίου Δομετίου της Κύπρου, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων αδελφοποίησης με τον ημικατεχόμενο Δήμο της μαρτυρικής μεγαλονήσου.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, το γλυπτό , θα  ταξιδέψει στην Κύπρο στις 29 Νοεμβρίου, ενώ τα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 8 Δεκεμβρίου 2023 παρουσία αντιπροσωπείας από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Rate it
0%