Τροφή για σκέψη

Tips από την Αργυρώ Γκιουμέ – Αντίσταση στην Ινσουλίνη

todayNovember 18, 2025 16

Background
share close

Τι είναι η ινσουλίνη; Ποιος είναι ο ρόλος της; Πως παράγεται; Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν έχουμε “αντίσταση στην ινσουλίνη“; Ποιοι παράγοντες τη δημιουργούν;
Μικρές συμβουλές που μπορούν να διορθώσουν καθημερινά λάθη στη διατροφή μας…

Η Αργυρώ Γκιουμέ, είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
https://www.facebook.com/GioumeArgyro.dietitian


Τροφή για σκέψη

Rate it