play_arrow
Citizen web radio
play_arrow
Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία: «Σάρωσε» η Τέιλορ Σουιφτ με έξι αγαλματίδια – Τα συγκινητικά αφιερώματα George Vidakis
Με τις ταινίες «Αμελί», «Το πάρτυ Γενεθλίων», «Η πισίνα» συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματοθέατρο «ΧΡΙΣΤΙΝΑ»
Προβολές από Πέμπτη 09/07 έως και Τετάρτη 15/07
Γενική Είσοδος: 5€
ΠΕΜΠΤΗ 09/07 έως και ΣΑΒΒΑΤΟ 11/07 Ώρα : 21:15
Η Αμελί ζει στο Παρίσι, σ’ έναν ολότελα δικό της κόσμο, όπου όλα είναι τακτοποιημένα, άρα και βαρετά. Η Αμελί είναι μόνη. Μια μέρα ανακαλύπτει στο διαμέρισμά της έναν κρυμμένο «θησαυρό», ένα κουτί με παιδικά αντικείμενα και παθιάζεται να βρει τον ιδιοκτήτη του. Μόλις εκτελεστεί η αποστολή της, καταπιάνεται με τα μικρά «θαύματα» της καθημερινότητας και αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή εκείνων που χρειάζονται … λίγη αγάπη παραπάνω.
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κλείστε εύκολα #online τα εισιτήρια σας εδώ: https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/amelie-cine-xristina/
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/07 – ΔΕΥΤΕΡΑ 13/07 – ΤΕΤΑΡΤΗ 15/07 Ώρα : 21:15
Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, κάπου στο Ιόνιο, ο πανίσχυρος μεγιστάνας Μάρκος Τιμολέoν διοργανώνει στο ιδιωτικό του νησί ένα πολυτελέστατο πάρτι γενεθλίων για τη Σοφία, τη μοναχοκόρη και κληρονόμο του. Η βραδιά φέρνει στο νησί διάφορους φίλους, συνεργάτες και παλιούς γνώριμους, πολλοί από τους οποίους βλέπουν την
περίσταση ως την ιδανική ευκαιρία να πλησιάσουν τον Μάρκο και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Ο Μάρκος, συνηθισμένος να ελέγχει αμείλικτα τους πάντες και τα πάντα γύρω του, έχει κι ο ίδιος καταστρώσει κρυφά ένα σχέδιο: σκοπεύει να πάρει μια καθοριστική απόφαση για το μέλλον της κόρης του -χωρίς απαραίτητα τη συγκατάθεσή της. Όμως, η Σοφία φτάνει στο νησί αποφασισμένη να αποκαλύψει μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες καθώς οι καλεσμένοι καταφθάνουν και η νύχτα προχωρά, το πάρτι γίνεται ολοένα πιο εκρηκτικό και ανεξέλεγκτο.
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Κλείστε εύκολα #online τα εισιτήρια σας εδώ: https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/the-birthday-party-xristina-2/
Προβολή από τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με τη Δ.Α.Ε.Α.Ν
ΤΡΙΤΗ 14/07 Ώρα : 21:15
Ο Ζαν-Πολ και η Μαριάν περνούν τις τους διακοπές σε μια βίλα στην Κυανή Ακτή. Όταν όμως ο πρώην εραστής της, ο Χάρι, μαζί με τη νεαρή του κόρη Πενελόπ εμφανίζονται ξαφνικά, οι ονειρεμένες καλοκαιρινές ημέρες πνίγονται στην ανείπωτη ζήλια και το υπόκωφο πάθος, με τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας να γίνονται το σκηνικό ενός εγκλήματος.
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Περισσότερα: https://kileagn.com/
Written by: George Vidakis
COPYRIGHT (C) 2021 CITIZEN WEBRADIO
Created by Net Project web creations.